Nieuws

In Den Bosch is naast winkelen en de mooie stad bekijken ook regelmatig iets te doen op het gebied van kunst of cultuur.

Niets fijners dan even uit te rusten met een klein drankje en hapje of uitgebreide lunch. Plan je een dagje Den Bosch? Dit is er allemaal te doen.

28
maa

Dit jaar bestaat De Nationale Restaurant Week 10 jaar. En wij vieren dat jubileum uiteraard met ze mee. Van 28 maart t/m 14 april serveren wij een 3-gangendiner voor €27,50 en een heerlijke 3-gangenlunch voor maar €22,50!

Klik hier om direct te reserveren! Let op! Het aantal plaatsen is helaas beperkt dus wees er snel bij.

Veranderingen

De Nationale Restaurant Week ging vorig jaar op de schop. De belangrijkste wijziging was dat er rond de 500 restaurants geselecteerd worden voor deelname, in plaats van de reguliere 1000. Ook krijgen restaurants nu meer vrijheid in het aan te bieden menu.

Alleen restaurants die in eerdere edities positief zijn beoordeeld, ontvangen een uitnodiging voor deelname. ‘Hierdoor wordt de Nationale Restaurant Week exclusiever en zullen restaurants meer gaan verdienen’, meldde de organisatie destijds.

Bron: Misset Horeca
De Nationale Restaurant Week roept alle Nederlanders op een diner te reserveren, en geeft per reservering een bijdrage aan Giro555 (Nationale Actie Help Slachtoffers Hongersnood: Red levens. Geef voor eten.).

Ook worden restaurants en bezorgdiensten opgeroepen om zelf met een actie te komen.

Meer informatie over deze actie lees u door hier te klikken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Early birds?

Je zou het misschien niet verwachten maar voor een restaurant hebben we regelmatig leuke nieuwtjes waar u misschien als early bird van wil kunnen genieten. Wil je snel weten welke acties we doen? Of welke vacatures we hebben? Welke evenementen er zijn bij de Bossche Eetkaemer én in de Korte Putstraat? Wij kunnen u per email snel en handig op de hoogte houden. U kunt zich ook ten alle tijden weer uitschrijven als blijkt dat er voor u niets interessants bij heeft gezeten.

Groepen & arrangementen

Dineren voor groepen met meer dan 10 personen?

Voor groepen hebben wij diverse aantrekkelijk opties gecreëerd. Wij hebben 3 keuzemenu’s in diverse prijsklassen voor u klaarstaan waarbij u onder andere kunt kiezen uit diverse voor- en hoofdgerecht en desserts.

Klik op de menu’s voor meer informatie.

Wandeling door de kaart (€ 29,75 pp)
Keuze menu 1 (€ 32,50 pp)
Keuze menu 2 (€ 42,50 pp)

Wild Seizoen

Het wild seizoen staat weer voor de deur!

Wild kaart

Vanaf a.s. dinsdag  ( 17 oktober) hebben wij buiten onze kaart ook weer heerlijke wild specialiteiten!
Nieuwsgierig? Volg ons dan op Facebook voor alle nieuwtjes!

onze locatie

Wij zijn gemakkelijk te vinden