Elke dag genieten

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur

Restaurant “De Bossche Eetkaemer” is al meer dan twintig jaar te vinden in het gezelligste straatje van ‘s-Hertogenbosch in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw. U kunt hier genieten van de warme, moderne en huiselijke sfeer die wij voor u neerzetten.

Nu al weer drie jaar geleden heeft het restaurant een complete metamorfose ondergaan. Het totale interieur is vernieuwd; toiletten, meubilair, vloeren, wanden, verlichting en keuken apparatuur. Nieuw en opvallend is de Chefs-table, waaraan je direct bij de verrichtingen van de koks wordt betrokken en de koks letterlijk op de vingers kunt kijken.

De menu-en wijnkaart zijn eigentijds maar toch met een knipoog naar de klassiekers van vroeger. Er word in de keuken veel gewerkt met biologische- en streek produkten zoals het Bommelerwaard rund. Onze klassiekers blijven toch wel de ‘tournedos de Bossche eetkaemer’ en onze overheerlijke ecargots. Maar wilt u toch een keer wat anders, we ook een heerlijke exotische tomaten soep, of een mooi biefstukje van de struisvogel. Natuurlijk staan er op de kaart ook nog steeds onze oude welbekende gerechten.

In restaurant “De Bossche Eetkaemer” gaan we voor de ultieme beleving van onze gasten, ook onze gastheren en dames zullen u aan tafel het gevoel geven van beleving en sfeer. Onder het genot van een heerlijk aperitief en onze overheerlijke gerechtjes kunt u genieten van de levendige ambiance. Ook kunt u vele van onze gerechten als kleiner gerechtje bestellen, wat erg handig is als u geen grote eter bent maar toch geen van de gangen wilt missen. Wilt u een heerlijk wijntje bij het eten proberen? Onze wijnen op de wijnkaart komen van bekende en minder bekende wijngebieden.

Ook voor gezelschappen staan wij open, in ons restaurant hebben wij de gelegenheid om gezelschappen tot ongeveer 25 personen aan te nemen. Voor gezelschappen boven de 10 personen hebben wij verschillende vooropgestelde menu suggesties die variëren in prijsklasse.

“De Bossche Eetkaemer” is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, of u nu wilt genieten van een kopje koffie op ons verwarmde terras of van een uitgebreide lunch of diner, wij ontvangen u graag!

Ons doel is u een ” Uit maar toch thuis gevoel” te geven.

Michèle Hueting en team

Groepen & arrangementen

Dineren voor groepen met meer dan 10 personen?

Voor groepen hebben wij diverse aantrekkelijk opties gecreëerd. Wij hebben 3 keuzemenu’s in diverse prijsklassen voor u klaarstaan waarbij u onder andere kunt kiezen uit diverse voor- en hoofdgerecht en desserts.

Klik op de menu’s voor meer informatie.

Wandeling door de kaart (€ 29,75 pp)
Keuze menu 1 (€ 32,50 pp)
Keuze menu 2 (€ 42,50 pp)

Wild Seizoen

Het wild seizoen staat weer voor de deur!

Wild kaart

Vanaf a.s. dinsdag  ( 17 oktober) hebben wij buiten onze kaart ook weer heerlijke wild specialiteiten!
Nieuwsgierig? Volg ons dan op Facebook voor alle nieuwtjes!

onze locatie

Wij zijn gemakkelijk te vinden